Câte voturi au obținut cei doi candidați la prezidențiale, la Făgăraș

Update

Potrivit datelor de la BEC, la Făgăraș s-au înregistrat 12 818 voturi valabil exprimate. Din acestea 8889 (69,35%) au fost acordate candidatului PNL, Klaus Iohannis și 3929 (30,65%) Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD. Klaus Iohannis a ieșit învingător în toate cele 23 de secții de votare din Municipiul Făgăraș.

„Făgărășenii au înțeles că drumul Făgărașului, drumul țării, este pro-european. S-au pronunțat la vot în sensul acesta, pentru un al doilea mandat pentru Klaus Iohannis. E un vot covârșitor, dar eu cred că întotdeauna e loc de mai bine. Făgărășenii trebuie să înțeleagă că, având un președinte liberal, un guvern liberal, e nevoie de o administrare locală liberală pentru ca lucrurile să meargă bine și să nu se mai întâmple incidente și discrepanțe, cum au fost până acum.

Sigur, este o responsabilitate mare, iar aceasta va crește exponențial, problemele făgărășenilor sunt multe, așteptările sunt mari, dar noi ne angajăm cu toată încrederea pentru o Românie normală, inclusiv în orașul nostru“, ne-a spus Ioan Mareș, președintele PNL Făgăraș.

Stire initiala

Potrivit numărătorii paralele din secțiile de votare realizată de reprezentanții PNL Făgăraș, Klaus Iohannis – PNL  a obținut 69,31% din voturi iar Viorica Dăncilă(PSD)- 30,69% din voturile alegătorilor din Făgăraș. Potrivit acestor date, în toate cele 23 de secții din Municipiul Făgăraș, Klaus  Iohannis a ieșit învingător. În total, candidatul PNL a obținut 8909 voturi, în timp ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă, doar 3944 de voturi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.