Bărbatul fugar, prins și încătușat în Făgăraș. Acesta este suspectat că și-ar fi incendiat casa din Recea

Update 2

Bărbatul fugar ar fi fost prins și încătușat în Făgăraș, într-o benzinărie, după ce ar fi produs și un accident rutier .

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință situata pe raza loc. Recea. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. La momentul sosirii la fața locului a forțelor de ordine, proprietarul locuinței s-ar fi urcat în autovehiculul din curte și fără a respecta indicațiile echipajelor de poliție și jandarmi, a părăsit domiciliul cu autovehiculul. S-a procedat la urmărirea autovehiculului de către forțele participante la intervenție cu autospecialele din dotare, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost oprit pe raza mun. Făgăraș de către echipajele de poliție. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru efectuarea de cercetări.“, ne-a declarat Nadia Olaru, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Update 1

Surse neoficiale spun că focul a fost pus chiar de către proprietarul casei. Oamenii din localitate spun că este aceeași persoană care în urmă cu doi ani a fost acuzat ca i-a tăiat cu o macetă pe doi localnici.

Când au ajuns oamenii legii și l-au luat la întrebări, bărbatul de aproximativ 50 de ani a fugit cu mașina. În momentul de față, oamenii legii sunt pe urmele lui, potrivit unor surse neoficiale. Vom reveni cu informații oficiale.

 

Știre inițială

Pompierii  făgărășeni au fost solicitați în urmă cu puțin timp la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Recea, strada Principală. La fața locului se  deplasează 3 autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD. Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.