La Făgăraș nu se vor mai împodobi brazi tăiați pentru sărbătorile de iarnă

Primăria Făgăraș a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Instituția intenționează să împodobească brazi/molizi deja plantați pe domeniul public din municipiu și face un apel către cetățeni, pentru identificarea arborilor din cartierele lor în acest sens. Instalațiile de Crăciun sunt noi, astfel încât probabilitatea ca aceștia să fie afectați este minimă.

Primăria încercă astfel să facă un pas mic spre protejarea mediului, prin evitarea tăierii arborilor din pădure și transportarea acestora în oraș. De asemenea, vor fi economisiți bani la bugetul local prin eliminarea costului brazilor și combustibilului necesar pentru transport.

Făgărășenii sunt încurajați să trimită propunerile pe adresa de e-mail: relatiipublice@primaria-fagaras.ro , astfel încât, de Crăciun, în fiecare cartier din municipiu să fie împodobit cel puțin un brad/molid.

Au fost identificați arbori, deja, în cartierele Tudor Vladimirescu și Câmpului Nou – zona ANL, dar și la Spitalul Municipal, Cetatea Făgăraș și în Piața Republicii (parcul din fața primăriei).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.