S-a dat startul asfaltării drumului care leagă Hurezul de comuna Recea

S-a dat startul lucrărilor de modernizare a drumului care leagă localitatea Hurez de comuna Recea. Astăzi, autoritățile locale din comuna Beclean au predat amplasamentul constructorului, urmând ca timp de 6 luni, partea de drum ce aparține de Beclean să fie modernizată. Banii pentru realizarea acestui proiect au fost câștigați prin PNDL2, în urmă cu doi ani.

Drumul care leagă Hurezul de comuna Recea, drum frecvent folosit de șoferi și nu numai, pentru a scurta distanța de deplasare va intra în modernizare. Prin proiectul depus, Primăria Beclean a obținut peste 2 milioane de lei, prin PNDL2, de la Ministerul Dezvoltării, pentru asfaltarea, modernizarea podețelor, pentru tronsonul de drum ce aparține de comuna Beclean, respectiv 1,5 km.

E vorba de drumul comunal 71 de la Hurez, care leagă UAT Beclean de Recea. Este un proiect în valoare de 2,1 milioane lei, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și am rezolvat toate avizele, autorizațiile necesare pentru a putea începe șantierul pe acest drum. Acesta se va asfalta, se vor face șanțurile, podețele existente. Chiar de aici de la intrare pe drum vrem să începem cu modernizarea acestui podeț conform discuțiilor cu constructorul astfel încât să putem să facem un confort pentru cetățenii noștri, ca acesta să fie mai bun pentru transport“, ne-a declarat Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Pentru că anotimpul rece bate la ușă, lucrările vor debuta cu reabilitarea podețelor de pe acest drum, urmând ca în primăvară să fie turnat covor asfaltic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *