Un făgărășean a ajuns la închisoare după ce a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști

La data de 29 septembrie a.c, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au reținut un bărbat în vârstă de 54 ani din mun. Făgăraș, jud. Brașov, care a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

În fapt, bărbatul în cauză, în data de 29.09.2019, în jurul orei 03,30, în timp ce se afla în locuința comună din municipiul Făgăraș, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În aceeași zi, în jurul orei 16,00, bărbatul nu ar fi păstrat o distanță minimă de 100 m față de persoana vătămată, încălcând în acest fel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, fiind cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie” și încălcarea ordinului de protecție, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.