Bărbat inconștient după ce un zid a căzut peste el

foto arhiva

Actualizare

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Știre inițială

Pompierii făgărășeni au fost solicitați în Ticușu Nou, pe strada Principală, după ce un zid a căzut peste un bărbat de 80 de ani. Potrivit ISU Brașov, bărbatul este inconștient și se aplică în momentul de față manevre de resuscitare. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și SVSU Ticuș.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii voluntari din Cobor.

„Astazi, pompierii din Cobor au intervenit la un accident implicând o persoana de sex masculin de aproape 80 de ani peste care a cazut zidul unei case.

Am fost anuntat de centrul operational ISU Brasov la ora 15.07 si am ajuns la ora 15.23 la locul interventiei in satul Ticusu Nou.

Persoana era deja in stop cardio respirator la sosirea noastra.

NU a raspuns la manevrele de rescuscitare acordate timp de o ora jumatate, in consecinta dupa sosire medicului din SMURD Brasov, persoana a fost declarat decedat.

De la momentul la care am aplicat electrozile de defibrilare si la fiecare analiza facuta de defribrilatorul nostru, victima nu a prezentat nici o activitatea cardiaca.

Am aplicat protocolul, am efectuat masaj cardiac imediat la sosire locului si ii-am insuflat in permanenta oxigen.

Chiar daca interventia noastra nu a permis salvarea acestui om, din punctul meu de vedere am dovedit eficienta noastra intr-o zona unde serviciile de urgenta profesionista ajung greu. Ambulanta SMURD din Fagaras a ajuns dupa vreo 30 de minute dupa noi.“, au scris acestia pe pagina de socializare.

 

 

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.