Sute de penare și ghiozdane vor ajunge la acei copii pentru care soarta nu a fost atât de darnică

Sute de penare și ghiozdane vor ajunge la acei copii pentru care soarta nu a fost atât de darnică și nu-și puteau permite nici acest minim necesar pentru școală. Cu sprijinul unei librării, sute de făgărăşeni s-au mobilizat şi au donat ghiozdanul şi penarul pe care nu le mai foloseau copiii lor iar astăzi acestea au ajuns la Direcția de Asistență Socială Făgăraș.

„Această acțiune este foarte importantă, la fel ca și în ceilalți ani, și anul acesta primim de la Librăria Birotex, respectiv prin domnul Mitric, această donație de ghiozdane și penare. Pe noi ne ajută foarte mult, avem deja o listă de beneficiari. Cei care nu sunt cuprinși încă pe liste și au nevoie, se pot adresa deoarece avem destule ghiozdane și penare să le putem asigura tuturor, în măsura posibilităților. Mulțumim și sper să mai continuăm această acțiune și în anii care vin.”, Cipriana Grăjdan, consilier asistent social la Direcția de Asistență Socială Făgăraș.

A devenit deja o regulă ca  reprezentanții librăriilor Birotex să desfăşoare o campanie prin care făgărăşenii pot dona ghiozdanul vechi şi primesc reducere de până la 15% la achiziţionarea unuia nou.

„Este o campanie care durează de aproape 8 ani și mă bucur că reușim în fiecare an să facem acest lucru. Prin aceste donații încercăm să creăm o motivație și pentru ceilalți factori economici din Făgăraș și din Țara Făgărașului și să le arătam că se poate chiar dacă suntem SRL, putem să ajutăm și noi, nu doar ONG-urile. Mă bucur că în acest an am reușit să oferim ghiozdane și direct la persoane fizice care au apelat la ajutorul nostru și este pentru prima dată când am fost contactați de o casă de copii particulară și am fost solicitați pentru a-i sprijini. Aici la Serviciul de Asistență socială din Făgăraș, mă bucur că, așa ca-n fiecare an, întâlnim oameni inimoși, oameni care se preocupă de binele oamenilor mai defavorizați din zona Făgăraș și din toată Țara Făgărașului și mă bucur că, împreună cu acest serviciu al Primăriei Muncipiului Făgăraș să aducem zâmbetul pe buze unor oameni greu încercați de viață.”, a declarat Radu Mitric, proprietarul librăriei Birotex.

Anul acesta, campania a ajuns la a opta ediție.  Până acum , în toate cele opt campanii, s-au donat peste 1000 de ghiozdane și 400 de penare care au ajuns la copiii din familiile defavorizate.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.