Femeile se pot înscrie, din 2020, la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești

Premieră în sistemul de învățământ cu profil militar. Începând cu anul 2020, tinerele femei pot urma cursurile Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

„Începând cu anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești își deschide porțile pentru a primi tinere care vor dărâma bariere și prejudecăți, acele tinere care știu că nu există diferențe între bărbați și femei, atunci când țelul suprem este acela de a salva vieți! Putere, curaj, devotament și profesionalism rămân cuvintele ce caracterizează femeile care reușesc să se impună într-o lume a bărbaților. Poți fi ceea ce căutăm, iar noi te vom învăța tot ce știm, astfel încât la finalul intervenției, misiunea să se termine așa cum a început, în echipaj complet. Vom parcurge un drum al pregătirii intense, în urma căruia tu, femeie, vei purta cu mândrie uniforma de pompier operativ.”, se arată într-un anunț postat de ISU Brașov.

Cererile la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratelor, până la data de 15 noiembrie 2019.

Cerințele necesar a fi îndeplinite sunt:
-vârsta cuprinsă între 18 ani și 27 de ani;
-absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;
-apți medical, fizic și psihologic;
-fără antecedente penale.

Pentru admiterea în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt 300 de locuri scoase la concurs, iar durata studiilor este februarie – decembrie 2020. Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt organizate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 conform graficelor stabilite de către şcoală.

Mai multe detalii aici! 

 

 

 

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.