Soț și soție, găsiți decedați în grădina casei

Update

După primele cercetări, varianta unei morţi violente a fost eliminată, criminaliștii au constatat că pe trupurile lor nu existau urme de violenţă. Medicii legiști vor lămuri exact cauza morții celor doi, dar se pare că pe femeie a lăsat-o inima, când a văzut că soţul, cunoscut cu probleme cardiace, îşi dă ultima suflare, după un atac de cord.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Politie Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că doua persoane, soț și soție, în vârstă de 72 ani, respectiv 70 ani din localitatea Bucium, jud Bv au fost găsite decedate în gradina imobilului unde locuiesc. Cadavrele au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului“, potrivit IPJ Brașov. 

Știre inițială

Echipele de cercetare au fost solicitate în satul Bucium, după ce doi localnici, soț și soție au fost găsiți decedați în grădina casei. Cei doi în vârstă de aproximativ 70 de ani, au fost găsiți de o rudă, care s-a dus în această dimineață la ei. Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.