Emoții pentru tinerele speranțe ale Făgărașului

Făgărașul nu duce lipsă de tinere speranțe în aproape toate domeniile. Iar acest lucru este vizibil și în ceea ce privește karate-ul. Sute de mici karatiști se antrenează săptămânal pentru a face performanță și a continua tradiția cluburilor făgărășene.  Pentru a le pune în valoare munca, la Făgăraș s-a organizat ieri competiția ajunsă la a treia ediție,  „Tinere speranțe“. 

Competiția, organizată de CSM Karate -Do Făgăraș și CSM Făgăraș  s-a desfășurat ieri, în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“. 180 de sportivi de la 4 ani și până la 14 ani, de la cluburi din Făgăraș, Victoria și Brașov le-au demonstrat celor prezenți că stăpânesc tainele acestui sport. Au fost prezenți sportivi de la cluburile: CSM Făgăraș, antrenor Ioan Rîmbeț,  CSM Făgăraș, antrenor Ionel Novac, CSM Karate DO, antrenor Gheorghe Țețu, CSS Făgăraș, antrenor Anne- Marie Matei Bora, Clubul Azuma Dojo, antrenor Cătălin Răduleț, Viromet Victoria, antrenor Iuliana Piticaș.

A fost o competiție în special pentru cei mici, o competiție de stimulare, de încurajare. Au avut mari emoții, mulți au fost pentru prima dată într-o competiție, dar s-au descurcat foarte bine. Încercăm să ducem tradiția karate-ului mai departe prin aceste noi generații de copii. Practic creștem noi generații“,ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Tinere speranțe are Făgărașul și în ceea ce privește arbitrajul. Competiția a fost arbitrată de sportivi cu experiență, care provin din cluburile Țării Făgărașului și care reprezintă o generație nouă de arbitrii.

[smartslider3 slider=11]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.