#Gătesc din piață!

foto: Frumusete fara limite

Este cunoscut faptul că pentru o viață sănătoasă, fructele și legumele nu trebuie să ne lipsească din meniul zilnic. Mai mult, mâncarea gătită cu legume și verdețuri proaspete e tot ce poate fi mai bun și mai sănătos după o zi de lucru stresantă și obositoare. Și pentru că piața agroalimentară din Făgăraș ne oferă o gamă diversificată de produse proaspete, câțiva tineri bucătari vor fi prezenți săptămâna viitoare, miercuri și joi, în incinta pieței agroalimentare,  pentru a găti cele mai inedite și gustoase preparate din legume și pește.

 

Făgărășenii sunt așteptați miercuri, 24 aprilie și joi, 25 aprilie în piața agroalimentară, unde câțiva tineri tineri inimoși, bucătari, vor găti în piața agroalimentară, cu produse din piață. Se vor pregăti mâncăruri inedite din legume și pește. Scopul acestei acțiuni este promovarea produselor din piață, de la producători și comercianți și dorința ca oamenii să cumpere din piață“, ne-a spus Tiberiu Drăgoiu, dir. SC Târguri și Oboare Făgăraș.

Cei care vor să guste din mâncărurile gătite în piață vor fi nevoiți să plătească o sumă modică. De asemenea, va fi organizat și un stand cu degustare de vinuri și de brânzeturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.