Și făgărășenii se alătură campaniei „România vrea autostrăzi“

Și făgărășenii se alătură campaniei „România vrea autostrăzi“, inițiată de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Până acum, mai multe societăți și chiar un ONG din Făgăraș și-au manifestat susținerea în cadrul acestei campanii și își vor suspenda activitatea pentru 15 minute, vineri 15 martie, de la ora 15.00.  Este vorba de magazinul JYSK, Fundația Hospice, magazinele Infinity GSM  și restaurantul Casa Terra.

Protestul inedit este inițiativa omului de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova și care va fi inaugurat în timpul protestului național de 15 minute. Afaceristul a anunțat că va suspenda activitatea în toate cele 40 de restaurante „Spartan” pe care le deține în întreaga țară, pe 15 martie, de la 15:00, pentru 15 minute.

Numeroase companii și persoane din țară și-au arătat intenția de a protesta alături de el. Au apărut și evenimente pe Facebook de susținere a demersului, cărora li s-au alătura mii de oameni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.