Mașini zgâriate cu intenție pe o stradă întreagă din Făgăraș

foto: arhiva- www.aflacum.ro

Mai mulți făgărășeni care locuiesc în cartierul 13 Decembrie s-au trezit în această dimineață cu mașinile zgâriate. Persoane necunoscute au zgâriat cel puțin 10 mașini, autoturisme care erau parcate pe strada 13 Decembrie, de la restaurantul Transilvania și până la pasarelă.

„Azi-dimineață, când am ieșit din scara blocului, am găsit mașina zgâriată, din față până în spate, și ușile, și aripă, tot. Inițial, am zis că are cineva treabă cu mine, că e mașina nouă. După aceea am văzut că și mașinile vecinilor sunt zgâriate. Sunt vreo zeci mașini zgâriate, cu un cui sau o cheie, nu pot să-mi dau seama. Toate mașinile care erau parcate de la Transilvania și până la pasarelă către Combinat au fost zgâriate. Fac apel la oameni, poate a avut cineva montată vreo cameră pe mașină sau dacă există camere video pe undeva, în vreo scară de bloc din 13 Decembrie. Să sperăm că poate găsim ceva, că am înțeles că sunt puține șanse. Doar dacă a văzut cineva, pentru că s-a întâmplat azi-noapte până în ora 2.00. Mașina unui vecin, care a ajuns la ora 2.00 acasă, nu e zgâriată. E singura mașină din parcare care nu zgâriată“, ne-a spus unul din păgubiți.

Proprietarii mașinilor au cerut ajutorul polițiștilor iar în acest moment oamenii legii sunt la fața locului pentru cercetări.

Colegii sunt la fața locului și fac cercetare în zona respectivă. Urmează să se dea soluția legală la finalizarea cercetărilor“, potrivit subcomisarului de poliție, Alina Ivan, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Proprietarii autoturismelor fac un apel către făgărășenii care au informații sau au văzut ceva azi-noapte și îi pot ajuta în identificarea răuvoitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.