„LAMPIO ȘI GRĂUNTELE DE LUMINĂ“, o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii

Copiii făgărășeni sunt invitați la teatru! „LAMPIO ȘI GRĂUNTELE DE LUMINĂ“, o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii, de Victoria Pătrașcu, se va juca în Făgăraș sâmbătă, 16 martie 2019, ora 11.00

Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce-ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață.

Dragi copii de toate vârstele ,veniți să îl vedeți pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperire a propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toții cele mai importante transformări. Alături de Lampio,îi veți întâlni și pe alți licurici, fiecare cu daruri și calități surprinzătoare, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten Lampio trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea.
Vă invităm să vedeți o poveste delicată și plină de sensibilitate, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Își dă concursul corpul de balet al teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf, Ioana Macarie.
”Lampio și grăuntele de lumină” inspiră, înalță și schimbă. Copiii își vor găsi un nou super erou care reușește să-și atingă scopul prin cunoaștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.