Cei doi candidați la funcția de manager al spitalului, în fața comisiei de concurs

Astăzi a avut loc susținerea publică a proiectelor de management, în cadrul concursului pentru funcția de manager al Spitalului Municipal, concurs care s-a desfășurat în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș. Reamintim că pentru această funcție s-au înscris în cursă doi candidați: Persida Țîmboiu și dr. Constantin Iordache.

Susținerea publică a planurilor de management a început de la ora 10.00, iar primul care a ajuns în fața comisiei de concurs a fost dr. Constantin Iordache, colonel medic în rezervă. Aproximativ o oră și jumătate a vorbit în fața comisiei primul candidat. Comisia a fost formată din: dr. Alexandru Grigoriu- managerul Spitalului de Neurologie și Psihiatrie Brasov, Mariana Câju- președinta comisiei de concurs și președ. Consiliului de Administrație al Spitalului și dr. Liviu Muntean – dir. medical de la Spitalul de Pediatrie Brasov.

Am participat la concursul pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică la Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure“ Făgăraș. Concursul s-a desfășurat în baza unui regulament aprobat. A cuprins toate etapele, am prezentat lucrarea vizavi de reorganizarea serviciilor de sănătate la nivelul Spitalului  Municipal Făgăraș, în special de reorganizarea, dotarea, extinderea ambulatoriului de specialitate integrat și a Compartimentului Primiri Urgențe. Au fost adresate întrebări de către comisie, referitor la conținutul lucrării și alte aspecte au fost clarificate. Concursul s-a desfășurat în condiții optime, acum vom vedea care este decizia comisiei. Ceea ce cred că mă califică sunt experiența, dorința de a îmbunătăți calitatea serviciilor, pentru populația deservită de Spitalul Municipal Făgăraș, pentru zona de responsabilitate și de competență a spitalului, dorința de a face mai bine pentru locuitorii și familiile noastre“, ne-a spus dr. Constantin Iordache.

Cel de-al doilea candidat, Persida Țîmboiu, a prezentat comisiei planul de management, iar tema aleasă a fost extinderea Secției de Dializă.

Persida Tîmboiu„Conform regulamentului afișat, concursul a constat în prezentarea planului de management, cu un timp de 20 de minute alocate, urmând ca după prezentarea planului, membrii comisiei să pună întrebări vizavi de ceea ce se dorește să se realizeze sau de diverse aspecte legate de spital. În primul rând, eu îmi doresc și voi realiza proiectul pe care l-am realizat, respectiv extinderea Secției de Dializă, o dată cu desfășurarea celorlalte activități, pentru că după cum știți spitalul are mai multe proiecte în derulare și atunci, pe lângă extinderea Secției de Dializă, vor fi și celelalte proiecte care vor trebui duse la bun sfârșit. Rămâne să se desemneze câștigătorul și în funcție de acest lucru, vom vedea ce vom face în viitor“, ne-a declarat Persida Țîmboiu.

Marți, 29 ianuarie, la ora 10.00, vor fi afișate rezultatele, potrivit calendarului de concurs, urmând ca până în data de 30 ianuarie, ora 10.00, să fie depuse contestații. În data de 1.02.2019, ora 14.00, vor fi afișate rezultatele finale, în cazul în care vor fi depuse contestații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.