ANM:Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile

Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile! Temperaturi cu peste 10 grade mai mari față de normalul acestei perioade se vor înregistra în special în sud-estul ţării. Acolo,  temperaturile vor ajunge, marţi şi miercuri, la 14 grade Celsius.
„Temperaturile cresc în următoarea perioadă, mai ales în partea sud-estică a ţării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi şi de 14 grade Celsius, în zilele de marţi şi miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari faţă de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu aşa de spectaculos ca în Dobrogea”, a declarat, pentru Mediafax, Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).
Potrivit reprezentantului ANM, de marţi vor fi din nou precipitaţii în toate zonele ţării, însă poleiul se va depune doar izolat. „Momentan nu mai aşteptăm precipitaţii, avem o ameliorare în acest sens, până luni seară, unde vor fi ploi, dar pe partea vestică a ţării. Şi izolat ar putea să apară din nou poleiul, dar nu depuneri semnificative ca până acum. De marţi vor fi precipitaţii în toate zonele ţării şi ninsori la munte, la peste 1.400 de metri, şi izolat ar mai putea să apară poleiul, dar nu la intensitatea celui de acum”, mai spune Mihai Huştiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.