Făgărășeanul Mihai Teacă, în finala concursului „Vedeta populară“

Făgărășeanul Mihai Teacă s-a calificat în finala concursului „Vedeta populară“ de la TVR1. Interpretul făgărășean de 19 ani a impresionat juriul încă de la prima probă din semifinala concursului. 

9 concurenți s-au întrecut aseară în semifinala concursului „Vedeta populară“. Aceștia au avut de trecut prin două probe: muzică de petrecere și cântece din folclorul minorităților.

După prima probă, unde făgărășeanul a fost apreciat de juriul format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatoarea de emisiuni TV Elise Stan, rapsodul Grigore Leşe şi poetul Mircea Dinescu, a urmat cea de-a doua probă. Mihai Teacă a ales pentru această probă un cântec de nuntă sârbesc.

Îmi pare rău că nu e ambasadorul Serbiei aici să se bucure de un asemenea spectacol. În afara faptului că Mihai e un soi de minune care vine din viitor, nu din trecutul nostru, tot spectacolul lui a fost nemaipomenit. Bravo!“, a spus Mircea Dinescu, la finalul reprezentației.

A fost foarte frumos, foarte, foarte frumos“, a spus Grigore Leșe.

La final, între cei cinci concurenți calificați în finală, s-a regăsit și Mihai Teacă.

Sunt extraordinar de fericit. Am o foarte mare ambiție și sunt mai pregătit ca niciodată să câștig sezonul trei“,a  spus Mihai Teacă.

Cei cinci finaliști luptă pentru titlul de Vedeta populară şi premiul de 100.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.