Deputaţii Mihai Mohaci şi Mihai Popa părăsesc PSD

Patru deputați PSD au anunțat luni că părăsesc partidul condus de Liviu Dragnea, pentru a se alătura formațiunii înființate de Victor Ponta, Pro România.

”Echipa PRO România din Parlament și din teritoriu s-a mărit cu oameni care nu pot fi cumpărați sau speriați! Deputații Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa și Mihai Mohaci sunt oameni alături de care am muncit în perioada guvernării 2012-2015 și alături de care am promis în Campania din 2016 că vom continua politicile de dezvoltare, educație, sănătate, agricultură, infrastructură șamd”, a anunțat fostul premier pe facebook.
https://www.facebook.com/victor.ponta/videos/227648127978575/

Echipa PRO Romania din Parlament si din teritoriu s-a marit cu oameni care nu pot fi cumparati sau speriati! Deputatii Ion Mociolca , Ion Spanu, Mihai Popa si Mihai Mohaci sunt oameni alaturi de care am muncit in perioada guvernarii 2012-2015 si alaturi de care am promis in Campania din 2016 ca vom continua politicile de dezvoltare , educatie, sanatate, agricultura, infrastuctura samd / Din pacate PSD a fost confiscat de un grup infractional care duc tara in dezastru / PRO Romania este alternativa la PSDragnea si PNLOrban!

Publicată de Victor Ponta pe Luni, 3 decembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.