Un făgărășean a fost mușcat de vulpe

Îngrijorător! Vulpea care dă târcoale de câteva săptămâni prin Făgăraș a atacat și mușcat un bărbat. Făgărășeanul ne-a trimis azi-noapte două poze și spune că a fost mușcat de vulpe, în zona blocurilor de la TRCL. Acesta este revoltat de faptul că nimeni nu ia măsuri iar animalul se plimbă zilnic printre blocuri și printre copii. Reamintim că în acest weekend, vulpea a fost filmată lângă blocul 5, de pe strada Parcului, în timp ce în zonă erau mulți copii. Aceasta a găsit mâncare lângă container și nu părea prea deranjată de gălăgia făcută de copii. De asemenea, săptămâna trecută, o fată din cartierul Gării a dat nas în nas cu vulpea, însă din fericire, întâlnirea nu a fost urmată de vreun incident.

Prezența vulpii a fost semnalată  pentru prima dată la începutul lunii noiembrie, de un făgărășean care locuiește tot în Zona Gării. Acesta a fost atacat de animal, chiar în fața blocului. Din fericire și acesta a reușit să scape doar cu o sperietură după ce s-a refugiat în scara blocului.

Vulpea, pe strada Parcului- Făgăraș

Vulpea a ajuns astăzi până pe strada Parcului. Cititorii noștri ne-au trimis imagini, surprinse lângă blocul 5, în jurul orei 14.00. Animalul a găsit mâncare nu și pare prea speriat de glasurile copiilor!

Publicată de Fagarasul Tau pe Sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *