Comedia anului ajunge la Făgăraș

Comedia anului ajunge la Făgăraș. În data de 25 noiembrie, de la orele 19.00, făgărășenii sunt așteptați la Casa Municipală de Cultură, pentru a viziona comedia „Pup-o, mă!“, în regia Cameliei Popa.  Prețul unui bilet este de 13 lei iar acestea pot fi procurate de la Casa de Cultură, în data de 25 noiembrie, începând cu ora 18.00

„Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii în comuna Rachitele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji.
Asta este premisa unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat, să pupe și ei o mândră.
Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când iși pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă, dispare o mașină… E complicat, dar băieții sunt hotărâți.“, se arată în descrierea comediei, potrivit cinemagia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *