Colegiul „Aurel Vijoli“ și-a desemnat cei mai frumoși boboci

foto: Cornel Comici

Colegiul „Aurel Vijoli“ și-a desemnat ieri cei mai frumoși, talentați și isteți boboci. Balul organizat anul acesta a fost unul dedicat Centenarului Marii Uniri și a avut ca temă „O călătorie prin România“. Cei prezenți în sala Casei Municipale de Cultură au avut parte de multe momente comice, de teatru, muzică și dans, toate momentele fiind legate de tema aleasă pentru bal. 

Cele 14 perechi de boboci s-au prezentat impecabil în fața celor prezenți și în special în fața juriului, pentru a-i cuceri și pentru a obține un loc pe podium. În urma probelor la care au fost supuși, câștigătorii balului bobocilor au fost Emanuela Stăniță și Claudiu Florea.

Pentru Balul Bobocilor 2018, Colegiul „Aurel Vijoli“ a ales ca temă „O călătorie prin România“, evident legată de semnificația anului în care ne află. A fost un prilej pentru a-i ajuta pe copii să-și aducă aminte de valorile din trecut și din prezent ale acestei țări și mai ales să trezim sentimentele acestea intense despre țară și neam. Evident am pus în scenariu și momente comice, momente de dans și de teatru, dar toate legate de această temă, care să ne dea motive suficiente de a fi mândri că suntem români“, ne-a spus prof. Codrina Anghel.

Toți bobocii participanți la bal au primit la final premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.