Armata Română, sărbătorită și la Făgăraș. Galerie FOTO

Zeci de făgărășeni, alături de reprezentanți ai instituțiilor din orașul nostru au luat parte la ceremonia dedicată Zilei Armatei României, desfășurată la monumentul eroilor de lângă catedrala ortodoxă. Evenimentul a debutat cu onorul militar acordat persoanelor oficiale și intonarea Imnului Național al României. Au urmat apoi ceremonialul religios și depunerea de coroane. În cadrul evenimentului, comandantul unității militare din Făgăraș lct. col. Stefan Câmpan, a primit o plachetă din partea  Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina MARIA“, Filiala Brașov.

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea militarilor care fac parte din Garda Drapelului de luptă a unității militare, simbol al onoarei, vitejiei și gloriei militare.

În parcarea Cetății Făgăraș a avut loc o prezentare de tehnică și armament, un punct de atracție pentru zeci de făgărășeni și în special pentru elevi.

Ziua Armatei Române se va încheia cu retragerea cu torțe a militarilor, eveniment ce se va desfășura începând cu ora 19.00, din parcarea Cetății Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.