Karatiștii făgărășeni, locul 2, la o competiție desfășurată în Slovenia

Karatiștii făgărășeni au reușit din nou să se impună la o competiție care s-a desfășurat weekendul trecut, în Slovenia și să aducă acasă mai multe medalii și cupe. Competiția- Cupa Internațională „Domzale 2018“  a avut loc sâmbătă, 13 octombrie iar România a fost reprezentată de karatiști de la CSM Făgăraș- 15 sportivi, antrenați de Ioan Rîmbeț, 4, antrenați de Ionel Novac și 2, pregătiți de Gheorghe Țețu. De la Victoria au participat 5 sportivi, antrenați de Cristian Iosipescu.

Sportivii făgărășeni s-au impus și au reușit să aducă acasă zeci de medalii și cupe.

Sportivii antrenați de Ioan Rîmbeț au obținut 10 locuri întâi, trei locuri II și patru locuri III, Cei pregătiți de Ionel Novac au venit acasă cu 1 loc I, un loc II și două locuri III. Cei pregătiți de Gheorghe Țețu au obținut un loc III iar cei antrenați de Cristian Iosipescu, trei locuri întâi, un loc II și un loc III.

„Am fost la o concurență foarte strânsă cu țara gazdă, Slovenia, care datorită rezultatelor, având un loc întâi mai mult decât România, s-a clasat pe locul întâi pe națiuni, iar noi pe locul 2 și Ungaria, pe locul 3. A fost o competiție de nivel foarte bun, un prilej bun de a ne testa sportivii care sunt vizați pentru lotul de anul viitor la Campionatul Mondial. “, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.