CSM Făgăraș a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Liviu Andrieș

În urmă cu puțin timp, conducerea CSM Făgăraș a transmis un comunicat de presă, prin care informează faptul că din data de 16 octombrie 2018 o să fie întrerupte raporturile contractuale cu Liviu Andrieș, cel care din noiembrie 2016, se ocupă de pregătirea echipei de handbal masculin a clubului municipal.

„În urma analizei evoluției echipei de handbal CSM Fagaras, efectuate de către conducerea clubului, s- a ajuns la concluzia ca raporturile contractuale cu antrenorul Liviu Andries să fie întrerupte de comun acord, începând cu data de 16 octombrie 2018. De pregătirea echipei in continuare se va ocupa secundul Eugen Fratila, pana la instalarea unui nou antrenor principal. Pe aceasta cale conducerea CSM Fagaras ii mulțumește profesorului Andries pentru colaborare și ii urează succes in continuare“, potrivit comunicatului semnat de Marius Gruia președinte CSM Fagaras.

Pe surse am aflat că până sâmbătă, 20 octombrie, când CSM Făgăraș va disputa meciul cu Baia Mare, echipa va avea un nou antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.