A venit iarna la munte. Ninge pe Transfăgărășan

La Bâlea Lac a sosit iarna! De aceasta dată însă drumarii nu au fost luați prin surprindere pentru că la Districtul Bâlea, Dircția regională de Drumuri Brasov are utilaj cu lama și răspânditor de sare care va curăța drumul la prima oră a dimineții (acționarea cu utilaje pe DN7C – Transfăgărășan pe timp de noapte este interzisă prin lege).
Astfel de fenomene pot să apară în mai multe zone din centrul țării, în special pe drumurile montane așa că  participanții la trafic sunt sfătuiți să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum.
Sursa imagini: Salvamont Sibiu

Ninsoare pe Transfagarasan

La Bâlea Lac a sosit iarna! De aceasta dată însa drumarii nu au fost luați prin surprindere pentru că la Districtul Bâlea avem un utilaj cu lama și răspânditor de sare care va curăța drumul la prima ora a dimineții (acționarea cu utilaje pe DN7C – Transfăgărășan pe timp de noapte este interzisă prin lege).Astfel de fenomene pot să apară în mai multe zone din centrul țării, în special pe drumurile montane așa că atragem atenția tuturor participanților la trafic să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum. De asemenea, pe timpul nopții, între orele 21 – 07 circulația este interzisă tuturor categoriilor de autoturisme pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.Sursa imagini: Salvamont Sibiu

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Luni, 24 septembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.