Tragedie fără margini într-o familie de făgărășeni. Mama și copilul, găsiți fără suflare în casă

Tragedie într-o familie din Făgăraș, stabilită de câțiva ani în Germania, lângă Frankfurt Aseară,  când soțul s-a întors de la muncă i-a găsit fără suflare pe soție și  pe băiețelul lor de 6 ani.

Aseară, fratele meu când a venit de la muncă, seara pe la 20.00, a încercat să bage cheia în ușă, dar a văzut că este pe interior cheia soției Ioana. Nu răspundea la telefon, deși telefonul se auzea sunând. A anunțat autoritățile care au constat decesul cumnatei  mele și a nepotului meu“, ne-a spus Camelia Scherer, cumnata femeii decedate.

În acest moment, familia nu dispune de banii necesari să aducă trupurile neînsufletite ale celor dragi pentru a le înmormânta creștinește în pământul natal. Așa că orice ajutor este binevenit din partea noastră pentru a fi alături de această familie greu încercată.

foto:facebook

„Ieri s-au stins din viata fratiorul meu Edward si mama lui Ioana, intoxicati cu gaz. Tatal meu se afla internat in spital in Germania in stare de soc. Pentru ai putea repatria avem nevoie de o suma foarte mare de bani, suma de care nu dispunem. Orice suma ne-ar ajuta foarte mult! Donatiile se pot face in contul matusii mele Scherer Mioara Camelia RO 02RNCB0055067763520001“, a scris pe pagina de socializare, sora băiețelului, Loredana Bucur.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

One thought on “Tragedie fără margini într-o familie de făgărășeni. Mama și copilul, găsiți fără suflare în casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.