Sunt copii şi nu sunt puţini, pentru care începutul noului an şcolar nu înseamnă un ghiozdan nou

Noul an școlar se apropie cu pași repezi iar pregătirile sunt în toi. Uniforme, caiete, creioane, culori, penare și ghiozdane, dar și alte rechizite sunt acum produsele cele mai căutate de pe piață. Cei care însă vor să facă și o faptă bună pentru copiii pentru care noul an școlar nu înseamnă și cumpărături în acest sens, pot dona ghiozdanul și penarul pe care nu le mai folosesc librăriilor Birotex. În schimb, primesc o reducere la achiziționarea unui produs similar nou între 5 și 15%.

Suntem în al șaselea an consecutiv, în care avem cea mai mare campanie de colectare de ghiozdane, în ideea de a le dona copiilor care sunt săraci, familiilor care nu își permit rechizite noi în fiecare an. Am reușit până acum să adunăm în decursul anilor și să donăm peste 1000 de ghiozdane. De doi ani, adunăm și penare.

Toți făgărășenii care vin la librăriile Birotex, să-și cumpere un penar nou și vin cu penarul vechi, vor primi 10%discount iar cei care vin și își cumpără un ghiozdan nou și vin cu ghiozdanul vechi, primesc până la 15% discount față de prețul de pe raft. Reducerile sunt reale, pentru că dacă se compară prețurile pe care noi le avem la librării, cu prețurile de pe site-uri, de pe internet, vor vedea că prețurile noastre coboară sub prețurile de pe site-uri, deci reducerile sunt reale. De asemenea, în același timp, ne bucurăm foarte mult că prin programul „rabla“ putem să dăm înapoi comunității și să sprijinim comunitatea și oamenii care într-adevăr au nevoie de sprijinul nostru. Nu putem face acest lucru singuri, ci alături de făgărășenii cu suflet, care înțeleg să doneze ghiozdane și penare în această perioadă și împreună cu Primăria Făgăraș și cu angajații de la Serviciul de Asistență Socială, care au  listele cu familiile aflate în nevoie și care distribuie efectiv aceste ghiozdane și penare“, ne-a spus Radu Mitric, administrator Librăriile Birotex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.