Zeci de făgărășeni pleacă mâine spre București, la protestul diasporei

foto: Mario Mocan

Zeci de făgărășeni și-au anunțat pe rețelele de socializare intenția de a participa mâine, 10 august, la protestul Diasporei din București. Potrivit comentariilor de pe facebook, făgărășenii urmează să se întâlnească vineri, 10 august, în parcarea Gării din Făgăraș, de unde în jurul orei 11.00, vor pleca în coloană spre București.

Paginile de socializare dedicate mitingului Diasporei din 10 august din București anunță traseele pe care vor ajunge în țară coloanele de români, dar și ora și localitățile din țară sau din afara ei unde vor protesta cei care nu pot ajunge în Piața Victoriei. Tot mai mulți români care muncesc în străinătate se întorc în țară și anunță că vor participa la mitingul din 10 august. Pe rețelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii și clipuri în care oamenii își anunță întoarcerea în țară și participarea la protest.

 

Un comentariu la „Zeci de făgărășeni pleacă mâine spre București, la protestul diasporei

  • august 9, 2018 la 4:43 pm
    Permalink

    au ajuns si sclavii europei sa faca scandal.daca chiar le pasa,sau le pasa trebuia sa ramana acasa sa munceasca cum muncim noi si atunci recunostea toata lumea ca au dreptate,dar ei vi o data pe an si se dau mari cu banii pe care ii au si cand pleaca inapoi noroc cu mamaica si taticu ca le pun pachete ca pana la urmatorul salariu ar muritori de foame acolo unde sunt.niste milogi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.