Drumuri reparate, șanțuri curățate și iarba cosită, la Beclean

Lucrările necesare în comuna Beclean continuă și în această perioadă. Gropile din asfalt au fost astupate, drumurile de hotar sunt pietruite, șanțurile curățate și iarba de pe marginea drumului, cosită.

„Am făcut întreținerea carosabilului din satul Beclean, astuparea gropilor care s-au ivit în urma exploatării drumului, care a fost asfaltat în urmă cu mai mulți ani și unde s-au format niște gropi pe care le-am astupat, astfel încât circulația pe drumurile respective să poată fi făcută în condiții de siguranță. Lucrările care nu au fost unele foarte mari au fost efectuate de Consal, prin SEAP“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Astfel de lucrări de întreținere vor fi efectuate și în celelalte sate ale comunei, acolo unde sunt probleme.

„La Consiliul Județean am făcut sesizări și în scris și verbal, cu poze de pe Drumul Județean 104J, cel care merge de la Făgăraș la Calbor, unde s-au ivit gropi, drum pe care anual l-am întreținut prin Consiliul  Județean. Avem promisiuni că se vor rezolva și acele probleme de acolo. S-au făcut anual reparații acolo“, a mai spus primarul.

Și drumurile de hotare sunt în vizorul autorităților locale, acolo unde și anul trecut s-au realizat lucrări de întreținere.

În rest, drumurile le întreținem și cosim pe lângă ele, chiar acum tractorul Primăriei, cu utilajul specific, cosește acostamentul drumurilor comunale, astfel încât să fie întreținute. În continuare lucrăm și la drumurile de exploatație agricolă, unde sunt lucrări necesare, mai ales că au fost ploi și s-au format multe gropi. La terenul de la Hurez o să întreținem drumul respectiv cu autogreder, cu piatră. La fel, tot la Hurez s-au făcut lucrări la partea din spatele grădinilor, se face curățarea șanțurilor în continuarea la ceea ce ne-a rămas de anul trecut“, ne-a mai spus primarul comunei Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.