Jucători noi la CSM Făgăraș

foto:csmfagaras.ro

Echipa de handbal CSM Făgăraş are opt membri noi, după plecarea a şase jucători, anunţă site-ul oficial al grupării din Liga Zimbrilor.
Nicolae Ungureanu are 24 de ani şi a evoluat sezonul trecut la HC Vaslui. Înainte, însă, a mai jucat la CSA Steaua Bucureşti şi CSM Bucureşti.
Alin Cîmpan, de 29 de ani, a venit pe postul de extremă stânga, de la HCM Baia Mare. Alexandru Popia, în vârstă de 22 de ani, post central, după ce a activat în ultimele două sezoane e la AHC Dunărea Călăraşi.
Răzvan Vîlceanu de la Politehnica Timişoara, va sta în poartă la CSM Făgăraş. Pe postul de pivot a fost adus George Roşca, de CNOT Braşov.
George Arsu, format la CSS Făgăraş şi ulterior la CSM Bucureşti, revine în oraşul natal pentru a debuta la seniori pe postul de inter stânga, dar şi extremă stânga.
În lot mai revin doi jucători împrumutaţi sezonul trecut la CSU Sibiu: Adrian Cerghit pe postul de pivot şi Paul Giurgiu pe post de inter stânga.
Schimbările au fost făcute după ce Răzvan Szopka, Marian Filip, Florin Acatrinei, Ilie Vaidasigan, Bogdan Fuică şi Mircea Alisie au părăsit echipa făgărăşeană înainte şi după terminarea sezonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *