Viorica Dăncilă și trei miniștri, așteptați în această după-amiază la Comăna

foto. realitatea.net

Premierul Viorica Dăncilă se va deplasa în țară, în mai multe zone afectate de inundațiile din ultimele zile. Potrivit prefectului județului Brașov, delegația va ajunge și la Comăna, acolo unde podul de peste Olt a fost luat aseară de ape.

Prim-ministrul Viorica Dancilă, însoţită de membri ai Cabinetului, se deplasează luni în mai multe zone afectate de inundaţii din judeţele Buzău, Bacău, Covasna şi Braşov, pentru a evalua pagubele şi a identifica cele mai rapide soluţii de sprijinire a oamenilor şi comunităţilor afectate. Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul este însoţit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Delegația va ajunge și la Comăna, în jurul orei 14.00, potrivit  prefectului județului Brașov, Marian Rasaliu. Situația este una disperată pentru locuitorii  din Crihalma , Ticușu Nou și comuna  Ticuș. Podul a fost închis din primăvara acestui an, după ce în urma viiturii din luna martie, acesta a fost degradat și punea viața oamenilor în pericol. Totuși, oamenii puteau să treacă podul pe jos. De aseară, oamenii au rămas aproape izolați după ce podul a fost luat cu totul de apele Oltului. Singura cale de acces în acest moment este prin Cobor- Felmer – Făgăraș, însă localnicii au de parcurs aproape 40 de kilometri. O altă variantă este cea pe la Hoghiz, însă potrivit autorităților din comună și acest drum este închis momentan, după ce Oltul a ieșit și în acea zonă.

https://www.facebook.com/iuli.an.547/videos/vb.100000970647624/2021448144564187/?type=2&video_source=user_video_tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.