Pompierii din județul Brașov s-au luat la întrecere, pe stadionul din Făgăraș

A devenit tradiție ca pompierii din județ să participe anual la o competiție a Serviciilor profesioniste pentru Situații de Urgență. Faza pe județ a avut loc astăzi, la stadionul municipal din Făgăraș și au participat pompieri din cele opt subunități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Pompierii sunt pregătiţi de orice intervenție și de câte ori sunt solicitați, aceștia își riscă viața pentru binele semenilor. Pentru a avea o condiție fizică bună, reflexe și dârzenie, aceștia se antrenează foarte mult, iar astăzi au ocazia să demonstreze care sunt cei mai buni.

Pompierii se întrec în probe precum pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta de 4×100 de metri şi realizarea dispozitivului la motopompă.

Este o competiție de tradiție a pompierilor, este competiția Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, la care ne antrenăm cu stoicism și dorim să participăm mai departe și poate anul acesta să participăm la faza națională. Este o competiție cu tradiție și noi încercăm să o ridicăm la cele mai înalte standarde. “, mr. Valeriu David, de la ISU Brasov.

Fiecare pompier, din cadrul celor opt subunități, a încercat să demonstreze că este bine pregătit să intervină alături de colegi cu rapiditate în misiunile lor.

Sunt de la Detașamentul 2, probele sunt destul de grele, dar consider că m-am descurcat“, „Sunt de la Secția de Pompieri Zărnești și este un concurs ușor, antrenamentele le facem aproape zilnic, sunt aceleași antrenamente. Nu am realizat un timp chiar foarte bun, pentru că m-am prea grăbit“, ne-au spus pompierii.

Ieri, tot pe stadionul municipal, a avut loc concursul pentru serviciile voluntare și private pentru situații de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.