Făgărășenii, așteptați astăzi lângă stadionul municipal. Summer Fest- a doua ediție

Făgărășenii sunt invitați în această seară, la prima zi de distracție din cadrul Summer Fest, festival aflat la a doua  ediție în orașul nostru. Evenimentul se va desfășura în parcarea de lângă stadionul municipal iar pregătirile pentru festival sunt pe ultima sută de metri. Comercianții și-au amplasat deja corturile și tarabele, iar scena este montată de o echipă de muncitori.

Primăria Făgăraș, în parteneriat cu firma SC Moon World SRL, organizează în perioada 15 – 17 iunie, orele 17.00 -22.30,  în parcarea de la Stadion, manifestarea artistică  Summer Fest  Făgăraș 2018 – trei zile de muzică și bună dispoziție.

Vineri, 15 iunie și sâmbătă, 16 iunie sunt programate recitaluri pop, rock, folk și dance cu: Riff, The Noise, Tzache& Autograf, Mike Zetter, Paradox, White Nights Band, Vezuvius, Mălina Popa, Florin Suciu, Bianca Mateoiu și alții.

Duminică, 17 iunie va avea loc spectacolul folcloric suținut de: Eugen Pistol, Maria Curticăpean, Georgiana Pătrînjel, Armonia Grup, Ansamblul din Hârseni, Olimpiu Băcilă, Ansamblul Folcloric ”Făeragul” și invitații lor.

În timpul festivalului se vor organiza concursuri, jocuri, un  parc de distracții pentru copii, standuri cu mici și bere, tombola festivalului și multe alte surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.