Făgărășenii au plecat spre București, la mitingul social-democraților

foto: facebook- PSD Făgăraș

Și făgărășenii, majoritatea membrii PSD, au plecat spre București, pentru mitingul social-democraţilor. Pe site-ul oficial al PSD Făgăraș a fost postată o fotografie, în care apare delegația din Făgăraș. Sunt membrii PSD din Făgăraș și Țara Făgărașului. În prim- plan sunt Valentin Clonț, viceprimarul Făgărașului, dar și Ion Negrilă, președintele PSD Făgăraș și inspector adj. al ISJ Brașov. De asemenea, consilierii locali Andreea Suciu și Ion Bogdan sunt în autocarul care a plecat spre București. Poza postată pe pagina de socializare este însoțită de mesajul:

„Vă rugăm să ne scuzați, nu vorbim cât ne ascultați 📲
📢 Vrem Prosperitate, NU Securitate! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Astăzi, 9 iunie, de la ora 20:00, în Piața Victoriei!

În total, din județul Brașov sunt 49 de autocare, 5 microbuze, 312 mașini care au plecat la București, potrivit purtătorului de cuvânt  al PSD Brașov.  ”49 de autocare, 5 microbuze, 312 mașini sunt până acum luate în calcul pentru deplasare, dar numărul lor mai poate crește. Mâncarea și-o asigură fiecare, apa o achiziționează filiala Brașov și o distribuie participanților. Pancartele vor avea mesaje preluate de la nivel național, dar vor fi și texte de la Brașov. Delegatia va fi însoțită și de o ambulanță, pe tot drumul, pentru a interveni în caz de probleme”, a declarat ieri pentru transilvania365.ro, Daniel Giurma, purtatorul de cuvant al PSD Brasov.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat acum câteva zile că formațiunea pe care o conduce va organiza acest miting „împotriva abuzurilor de mai mult timp” şi a încălcării principiilor statului de drept. Astfel, mitingul PSD va avea loc astăzi, în Piața Victoriei din București, la ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.