„Campion pentru sănătate“, de Ziua Copilului, la Făgăraș

Sute de copii, începând cu cei din clasa pregătitoare şi până la cei din clasa a XII-a, au luat startul astăzi, în cadrul celei de-a cincea ediții a crosului „Campion pentru sănătate“. Concursul a avut loc în jurul Cetății Făgăraș și a adunat în jur de 400 de copii. 

 Zona din jurul Cetății Făgăraș a răsunat astăzi de vocilor micuţilor făgărăşeni, veniţi cu mic, cu mare la crosul organizat pentru a cincea oară în orașul nostru, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

 

Deși concursul trebuia să înceapă la ora 10.00 și toată lumea era pregătită să ia startul, din cauză că ambulanța privată care a venit de la Brașov a întârziat o oră, concursul a început doar la ora 11.00.

Aşadar, la ora 11.00 ,cei mai mici dintre concurenţi au luat startul. Competiţia a debutat cu cei din clasele 0. Micuţii au avut de alergat o distanţă de 200 m. Au urmat apoi clasele I şi a II-a, fete şi băieţi, apoi clasele a III-a şi a IV-a. Copiii s-au descurcat foarte bine şi au trecut cu succes linia de sosire. Mari emoţii au avut susţinătorii acestora: părinţii, bunicii şi prietenii.

Nici pentru următoarele categorii de elevi, cei din clasa a V-a şi până în a XII-a competiţia nu a fost una uşoară. Aceştia au avut de parcurs, în funcţie de vârstă şi categorie între 600 de metri şi 1000 de metri. Cei mai fericiţi au fost cei care au terminat cursa pe primele locuri și care vor urca pe podium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *