Anchetă internă în cadrul CSM Făgăraș după un scandal într-un club

Scandal într-un club din Făgăraș în noaptea sâmbătă spre duminică în care ar fi fost implicați și câțiva handbaliști din Făgăraș. În urma acestui incident conducerea clubului a început o anchetă internă.

„În urma evenimentelor petrecute în data de 13 mai 2018, în noaptea de sâmbăta spre duminica, într-un club din Făgăraș, Clubul Sportiv Municipal Făgăraș precizează:

-In cadrul Clubului nostru s-a dispus inceperea unei anchete interne pentru a stabili cu exactitate implicarea unor sportivi apartinand clubului in acele evenimente

-Conducerea Clubului Sportiv Municipal Fagaras nu tolereaza nici un act de indisciplina din partea sportivilor

-Nu admitem abateri de la Regulamentul de Ordine Interioara si nu acceptam ca actiunile individuale ale sportivilor sa prejudicieze imaginea CSM Fagaras si a orasului nostru.

In acest context mentionam ca, de-a lungul timpului, au mai fost luate masuri de avertisment si sanctionare financiara a sportivilor nostri, in functie de gravitatea faptelor comise. Tinem sa asiguram finantatorii Clubului si suporterii echipei CSM Fagaras ca, in urma anchetei, vom lua si de aceasta data masurile cuvenite pentru sanctionarea sportivilor gasiti vinovati.

Pentru transparenta decizionala, vom face publice măsurile luate.“, se arată într-un comunicat al CSM Făgăraș, semnat de președ. Marius Gruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.