Traseu în premieră la Bikeathon Țara Făgărașului pentru utilizatorii de scaune rulante sau handbike

foto: Adrian Câtu

Fundația Motivation România se alătură Fundației Comunitare Țara Făgărașului pentru organizarea celei de-a cincea ediții Bikeathon! Începând de anul acesta, se deschid înscrierile pentru utilizatorii de scaune rulante. Aceștia vor parcurge un traseu de aproximativ 4 km., testat de reprezentanții ”Motivation”. Înscrierile se fac până pe 31 mai, aici: http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti/

Startul cursei se va da cu 15 minute mai repede pentru această cursă, iar antrenamentul oficial va avea loc în acceași zi cu cel pentru cursa populară de 10 km., duminică, 3 Iunie, începând cu ora 11:00, cu start din fața cetății Făgăraș.

Traseul se poate vedea aici: https://www.strava.com/…/153082…/shareable_images/map_based…

 

Lansarea unei curse accesibile utilizatorilor de scaune rulante în cadrul Bikeathon este o nouă ocazie de a demonstra abilitățile persoanelor cu dizabilități și, totodată, un prilej de celebrare a mobilității, a performanței și a fair-play-ului, în toate formele lor.

Fundația Motivation România consideră practicarea sportului ca fiind o parte importantă a procesului de recuperare activă pentru viață independentă și, totodată, o modalitate eficientă de incluziune a persoanelor cu dizabilități.

 

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Serviciile pe care le oferă acoperă o gamă largă de nevoi, de la evaluare și echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant, consultanță pentru accesibilizarea spațiilor și angajare, sport adaptat. Până în prezent, cele 17 echipe regionale Motivation au redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 20.000 de persoane cu dizabilități din România. Mai multe informații pe www.motivation.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *