Au început înscrierile pentru școlile de poliție

IPJ Braşov anunţă că au început înscrierile pentru examenul de admitere la cele peste 1.500 de locuri la şcolile de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj, cererile putând fi depuse până la data de 15 iunie.
Astfel, Ministerul de Interne scoate la concurs 1.279 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 290 de locuri la Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca.
Candidaţii trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere. Prima etapă de selecţie constă în evaluarea psihologică şi examinarea medicală a candidaţilor, aceste activităţi realizându-se la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
A doua etapă constă în contravizita medicală şi proba de evaluare a performanţei fizice, care se realizează la sediul unităţilor de învăţământ.
A treia etapă constă în examenul de verificare a cunoştinţelor printr-un test–grilă la disciplinele limba română şi limba străină (limba engleză sau limba franceză, potrivit opţiunii la înscriere).
Înscrierea şi depunerea dosarelor, în volum complet, se face în zilele de luni şi miercuri între orele 10.00 şi 12.00 iar marţi şi joi între orele 13.00 şi 15.00, la Serviciul Resurse Umane al IPJ Braşov (str. N Titulescu, nr.10, CAM. 3 C – intrarea din str. N. Titulescu – Cazier judiciar).
Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la Serviciul Resurse Umane al IPJ Braşov, la telefon 0268/407500 interior 20237, 20104, 20106 sau la bv.politiaromana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.