Dezbatere publică pentru aprobarea studiului de oportunitate și a caietului de sarcini, în vederea delegării Serviciului de Iluminat Public

Făgărășenii sunt invitați, joi, 3 mai, de la ora 15.30,în sala de ședințe a Consiliului Local, să ia parte la dezbaterea publică pentru aprobarea studiului de oportunitate și a caietului de sarcini în vederea delegării gestiunii Serviciului de Iluminat Public al Municipiului Făgăraș.

 

Începând de astăzi, 24 aprilie, documentația în acest sens, poate fi consultată, la sediul Primăriei Făgăraș, din str. Republicii, nr. 3, de luni până joi, între orele 7.30-16.00 și vineri, între orele 7.30-13.30. Persoană de contact: șef Birou Investiții și Achiziții Publice – Florina Micu.

Făgărășenii pot să prezinte propuneri, sugestii și amendamente cu privire la aprobarea studiului de oportunitate și a caietului de sarcini, în vederea delegării gestiunii Serviciului de Iluminat Public, pe care le pot depune până în data de 3 mai, la Compartimentul Aparatul Permanent al Consiliului Local, persoană de contact- cons. juridic Jurcovan Petronela sau prin e-mail: secretariat@primaria-fagaras.ro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *