Se efectuează servicii de deratizare în Făgăraș

sursa foto: ziarulclujean.ro

Primăria Municipiului Făgăraș  va aduce la cunoștință  următoarele :

  • în următoarea perioada se vor efectua servicii de deratizare pe suprafață domeniului public al municipiului Făgăraș

Serviciile de deratizare vor fi efectuate de SC AGROGYP SRL, iar substantele utilizate pentru activitatea de deratizare sunt:

– Racumin pasta, substanta activa Coumatepralyl

Produsul menţionat se regăseste în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi face parte din grupa Xn  si Xi de toxicitate.

Facem apel catre detinatorii de animale de pe raza municipiului Fagaras sa supravegheze animalele, iar in situatia in care apar ingerari accidentale de raticide in randul animalelor, antidotul este vitamina K1.

Pentru ca activitatile de deratizare sa fie eficiente, aceastea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de  deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

Pentru eficientizarea lucrarilor de deratizare va rugam sa ne sprijiniti prin sesizarea existentei rozatoarelor in zonele in care locuiti,

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitătilor va fi prelungita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *