Făgărașul, gazda competiției zonale de dans sportiv

Făgărașul va fi gazda unei competiții zonale de dans sportiv. „Cupa Cetatea Făgăraș“, eveniment aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc în data de 5 mai și va reuni în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“ peste 300 de sportivi din toată țara , 25 de arbitrii, precum și oficiali ai Federației Române de Dans Sportiv.
A II-a ediție a „Cupei Cetatea Făgăraș“ va cuprinde o gama variată de competiții, sportivii având posibilitatea de a se înscrie la cele 5 categorii de vârstă (4-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-15 ani, peste 16 ani ) sau alegând una dintre cele doua secțiuni de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive) și dansuri standard (vals lent, tango, slow fox, quic step) .

Pe parcursul întregii zile de concurs, iubitorii dansului sportiv și nu numai, vor avea parte de un spectacol plin de gratie, eleganță, expresivitatea din artă, împletite într-o armonie care atinge parcă perfecțiunea, cu forța, energia, determinarea și competitivitatea din sport.

Evenimentul este organizat de Asociația Club de Dans Sportiv Imperial Făgăraș împreună cu Federația Romana de Dans Sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *