Dansatorii făgărășeni au făcut senzație la concursul internațional de la Timișoara

Micuții dansatori făgărășeni de la Hansel și Gretel au făcut senzație la concursul internațional de dans, care s-a desfășurat la Timișoara în perioada 14-15 aprilie. Juriul a apreciat dansul și spectacolul dansatorilor făgărășeni și i-a răsplătit cu 11 premii I, 4 premii  II și două premii III. 

Micuții dansatori de la trupa „Hansel și Gretel“ au reușit și de această dată să impresioneze juriul format din instructori din România, Italia, Grecia, Serbia, Ungaria. Timp de două zile, cei 12 copilași de la Hansel și Gretel din orașul nostru au concurat alături de 5000 de dansatori de la 60 de cluburi din 12 țări. Premiile cu care s-au întors de la concurs au fost pe măsura spectacolului pe care l-au dat în fața a mii de spectatori și în fața juriului.

Bravo, micii, dar marii mei dansatori!! Mă faceți să râd, să plâng, să tresar de bucurie, de fiecare dată când urcați pe podium!
Vă iubesc și vă mulțumesc că existați! Nimeni și nimic nu vă poate învinge! Sunteți adevărați învingători! Sunteți campionii mei!!
Mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat moral și material, ca să putem ajunge aici! Nu v-am dezamăgit! Copilașii noștri au făcut cinste Făgărașului. 17 dansuri la care am obținut: 11 locuri I, 4 locuri II, 2 locuri III“, a spus Adela Mihalcea, instructorul trupei „Hansel și Gretel“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *