Ședință istorică a Tineretului Național Liberal la Chișinău

foto: facebook

Ședință istorică a Tineretului Național Liberal la Chișinău, împreună cu organizația de tineret de la PLDM, PAS și platforma D.A., la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

Cu ocazia celebrării a 100 de ani de la unirea României cu Basarabia, TNL s-a reunit într-o ședință istorică festivă cu Tineretul Partidului Liberal Democrat, Tineretul Partidului Acțiune și Solidaritate și Tineretul Platformei Demnitate și Adevăr din Republica Moldova, la Chișinău. Cele 4 partide au votat o rezoluție intitulată “Frații în veci vor fi frați” prin care s-au angajat să se sprijine reciproc în domenii precum educaţia, cultura, orientarea vocaţională şi profesională.

Potrivit deputatei liberale Mara Mareş, totodată preşedintele TNL, participanții la ședință au concluzionat că încrederea și relațiile dintre România și Republica Moldova, trebuie abordate constructiv, moderat și echitabil pentru toți locuitorii statelor noastre.

foto: facebook

Dacă în urmă cu 100 de ani catalizatorul a fost manifestarea identității românești şi teama de o mare putere asupritoare, astăzi, catalizatorul care trebuie să mulţumească toate părţile, toate etniile, este prosperitatea sub umbrela Uniunii Europene”, se arată în rezoluția semnată de TNL, organizația de tineret a PLDM, P.A.S și platforma D.A.. În plus, cei prezenți la discuție au concluzionat că atât tinerii din România, precum și cei din Republica Moldova, trebuie să ia atitudine și să se implice în viața politică și socială, pentru un viitor comun între granițele Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *