Prima grupă la curs

CIT-IRECSON Centrul de Informare Tehnologică anunţă deschiderea primei grupe de curs de Competenţe antreprenoriale din regiunea de dezvoltare Centru, in cadrul proiectului  „INVESTEŞTE ÎN ŢARA TA”  (cod proiect 107510) în data de 19.03.2018, la Colegiul Naţional Radu Negru, Făgăraş, judeţul Braşov.

CIT-IRECSON este partener în cadrul acestui proiect alături de Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună (lider de parteneriat), Primăria Municipiului Făgăraș şi Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională – CREFOP.

Cursul se adresează românilor din Diaspora care intenţionează să-şi dezvolte cunoştinţele antreprenoriale şi să-şi deschidă afaceri în România. Proiectul vine în sprijinul acestora prin oferirea unui suport financiar (microgranturi) în valoare de 37500 euro pentru cele mai bune 41 de planuri de afaceri selectate în urma unui concurs realizat în cadrul proiectului.

Următoarea grupă de curs va începe în luna aprilie 2018. Românii din Diaspora interesaţi, se pot înscrie pe platforma proiectului investeste.aevb.ro sau contactând direct Experţii de selectare, recrutare, gestionare grup ţintă (dna Alina Recean, tel.0752469137, email alinarecean@yahoo.com -Primăria Făgăraş şi dl. Dan Grigore, tel.0722948073, email dan.grigore@irecson.ro  – CIT-IRECSON Centrul de Informare Tehnologică).

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană de contact: Ciocănel Adrian-Bogdan

Tel./fax: 0314379948, tel mobil 0744346602, e-mail:bogdan.ciocanel@irecson.ro

investeste.aevb.ro, www.cit-irecson.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *