Beți și fără permis de conducere au provocat un accident și voiau să fugă

foto: Poliția Locală Făgăraș

În stare de ebrietate și fără carnet de conducere, aventura a trei tineri din județele Brașov și Neamț s-a încheiat după ce au intrat cu mașina în sensul giratoriu de la Kaufland. O patrulă a Poliției Locale din Făgăraș i-a surprins în timp ce voiau să se facă nevăzuți de la fața locului. S-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, 4 martie, în jurul orei 5.00.

„O patrulă de la Poliția Locală a identificat o mașină Fiat care era practic pe sensul giratoriu de la intrarea din Făgăraș și în zonă a fost identificat prima dată un cetățean care mergea pe trotuar și alții doi care la fel voiau să se retragă, să plece din zona respectivă. I-am oprit, au fost identificați, li s-au solicitat documentele de identificare. ulterior colegii mei au identificat și numerele de la mașină care erau aruncate pe zona verde din jurul sensului giratoriu și de asemenea au identificat documentele mașinii care erau pe jos. Ulterior am sunat la Poliția Națională, a venit un echipaj care a preluat în continuare cercetările“, ne-a spus Lucian Petri, directorul Poliției Locale Făgăraș.

foto: Poliția Locală Făgăraș

Potrivit IPJ, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar vehiculul i-ar fi fost încredințat spre a fi condus, de către un tânăr de 19 ani, din județul Neamț, pasager în autoturism, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *