Prof. Michaela Judele revine la conducerea Inspectoratului Școlar Județean

Începând cu data de 1 Martie 2018, prin ordin de ministru, prof. Michaela Judele face parte din conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brașov, în funcția de inspector general adjunct interimar.

„Pentru mine, orice funcție în sistemul de educație înseamnă responsabilitate în plus, înseamnă șansa de a aplica proiecte, de a aplica măsuri care să ducă la creșterea calității educației, așa cum ne dorim toții: cadre didactice, elevi și părinți. Înseamnă mai multă muncă și sper, bucuria de a aduce o contribuție la îmbunătățirea sistemului de educație. Oricum eu îmi păstrez fracțiunea de normă pentru că e învățământ pedagogic și eu sunt cea care predă la clasa a XI-a metodica  și în fiecare marți voi fi la școală“, ne-a declarat prof. Michaela Judele.

Michaela Judele s-a mai aflat la conducerea IȘJ Brașov, ca inspector general, în anul 2008. Ulterior, a ocupat funcția de director interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Braşov (DGASPC), până în anul 2011. De atunci până în momentul de față a fost director al Liceului Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu” Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.