Diana Gribincea Popa, din nou la conducerea Casei de Cultură, după ce a obținut media 9,95

Diana Gribincea Popa este din nou la conducerea Casei Municipale de Cultură. Procedura de concurs a fost reluată, după ce avocatul Dianei a depus o plângere prealabilă la Consiliul Local. Consilierii au luat la cunoștință această plângere, astfel că în luna decembrie s-a anulat toată procedura de concurs anterioară prin hotărâre de consiliu, și s-a votat o altă comisie de evaluare. Această comisie a fost formată din Valentin Delcă, director Direcția Județeană de Cultură Sibiu, Elena Băjenaru, managerul Muzeului Valer Literat  iar consiliul Local a desemnat pe consilierul Marilena Șuteu. Astfel că în data de 12 ianuarie Diana Gribincea și-a depus din nou proiectul de management, pentru care a obținut media 9,91, iar în 12 februarie s-a prezentat la interviu. Media obținută de Diana în urma celor două etape de concurs a fost 9,95. În data de 28 februarie s-a încheiat procedura, iar cu data de 2 martie și-a recâștigat postul, contractul fiind încheiat pe o perioadă de cinci ani.

Mă bucur foarte mult că am reușit să fiu evaluată de o comisie care și-a făcut treaba. Mi-aș dori foarte mult ca această instituție de cultură să se ridice mai mult decât s-a ridicat în ultimii trei ani, să pot lucra foarte bine cu colegii mei de la Casa de Cultură, poate chiar mai bine decât am lucrat până acum, să depunem proiecte multe, să avem multe activități culturale care se întâmplă și în alte orașe ale țării și să atragem finanțări. De la început am spus că această Casă de Cultură nu trăiește prin ziduri, trăiește prin artiști și spectatori“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Reamintim că procedura de desfășurare a concursului de proiecte de management a fost contestată în toamna anului trecut chiar de președintele comisiei de evaluare, după care consilierii locali au votat împotriva reluării procedurii.

Diana Gribincea Popa, managerul Casei de Cultură, dată la o parte?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.