Se fac cercetări cu privire la bărbatul găsit decedat în albia unui pârâu

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul de 32 de ani din localitatea Părău. Acesta fusese dat dispărut încă de joi, 22 februarie, de către familie. Speranțele familiei de a-l găsi teafăr și nevătămat s-au spulberat ieri și cele mai sumbre scenarii s-au adeverit, când în jurul orei 17.00, bărbatul  a fost găsit fără suflare în albia unui pârâu din localitate.

În urma activitatilor de cautare intreprinse de catre politisti la semnalarea, din partea familiei, a disparitiei de la domiciliu, in data de 23 februarie ac, a unui barbat de 32 ani, din localitatea Parau, astazi, in jurul orei 17.00, cadavrul acestuia a fost gasit in albia unui parau.
S- a dispus transportarea acestuia la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.
Politistii au intocmit dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe Langa Judecatoria Fagaras si efectueaza verificari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului”, potrivit IPJ Brasov.

Potrivit aceleași surse, la examinarea exterioară, bărbatul nu prezenta urme de violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.