Lisa- patru proiecte prin PNDL

În majoritatea comunelor Țării Făgărașului, „planul de bătaie“ pentru 2018 este făcut. Deși încă nu a fost votat bugetul pentru acest an în multe din localități, autoritățile știu care sunt investițiile ce vor fi începute în acest an. Pentru că banii din bugetul propriu sunt puțini, majoritatea investițiilor vor fi făcute cu bani prin PNDL sau cu fonduri europene.

Proiectele la Lisa sunt multe și ample. Autoritățile speră că vor demara în acest an lucrări importante în comună, lucrări cu bani prin PNDL, pe cele patru proiecte câștigate de Lisa. În plus, sunt și alte proiecte privind modernizarea căminului sau achiziția de utilaje.

Avem semnate cele patru contracte prin PNDL. Este vorba de drumul DC75, drumul turistic, asfaltările din comună, realizarea unui pod la Breaza, iar acum am semnat contractul pentru realizarea unui pod la Lisa. Eu aș vrea să demarăm  aceste lucrări anul acesta“, a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

Lucrări de modernizare la căminul din Lisa, o captare de apă, achiziția unui buldoexcavator, sunt alte investiții care se vor realiza în acest an la Lisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *