Înregistrarea video de la proba sportivă din cadrul concursului pentru Poliția Locală

Autoritățile locale au făcut publice imaginile video cu proba sportivă din cadrul concursului pentru Poliția Locală. În urma știrilor din presa locală, în care primarul Făgărașului îi îndemna pe făgărășeni să facă sesizări dacă știu de anumite nereguli în desfășurarea concursurilor din primărie, mai mulți candidați pentru posturile de la Poliția Locală au semnalat astfel de probleme. Aceștia fie au făcut o sesizare scrisă, fie au trimis mesaje, astfel încât s-au verificat toate filmările video de la cele trei probe desfășurate până acum. Într-adevăr, la proba sportivă au fost sesizate nereguli. Trei candidați au fost respinși ieri după ce au fost declarați admiși, în urmă cu cinci zile. 

Sucaciu: „Am primit mesaje că la acest concurs au fost nereguli și atunci am cerut toate filmările“

În urma numeroaselor discuții pe rețeaua de socializare facebook, primarul a postat în această dimineață, înregistrarea video a probei sportive, mai precis proba alergare de rezistență.

Așa cum am promis, am postat filmarea probei sportive- alergare rezistență, a concursului pentru ocuparea unui post de agent în cadrul Poliției Locale Făgăraș.
Începând cu minutul 9,20 se dă startul probei pentru grupa din care face parte domnul Valentin Forsea. Domnul în cauză este îmbrăcat cu vestă portocalie.
Conform regulamentului, candidații trebuie să parcurgă traseul marcat de jaloane. La minutul 10,34 al filmării, domnul Forsea încalcă pentru prima oară regulamentul. La fel se întâmplă și la minutul 11,02, doar că de data aceasta, după cum reiese din filmare, este observat și de profesorul examinator. La minutul 11,28, din nou domnul Forsea este surprins de camerele de filmat cum încalcă regulamentul, la fel și la minutele 12,28 și 12, 56 ale filmării. Așa cum reiese din filmare, au fost în total 6 ture în care domnul Forsea nu a respectat regulamentul.
Menționez că a mai fost un candidat declarat respins după vizionarea filmării, tot pe motivul nerespectării regulamentului , iar un altul care, nu s-a încadrat în baremul din regulament.
Domnule Valentin Forsea, vă rog să mergeți până ”în pânzele albe” pentru ca cei vinovați să plătească!“, a scris Gheorghe Sucaciu pe pagina de facebook.

One thought on “Înregistrarea video de la proba sportivă din cadrul concursului pentru Poliția Locală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *